Xlent

Xlent är ett förhållandevis litet IT-konsultbolag, som fokuserar på Norden som marknad. Tillsammans med sina systerbolag har Xlent runt 350 anställda, och har kontor längs med framförallt Sveriges östkust, från Umeå till Malmö, liksom i Göteborg på västkusten. Xlent arbetar inom områdena IT-konsulttjänster, IT Management och digitala affärslösningar, men kan även erbjuda konsulter inom andra, snarlika områden.

Systerbolagen som Xlent har är Differ Sverige och Differ Norge. Tillsammans utgör de tre företagen Xlent Consulting Group, där Xlent förmedlar IT-konsulter medan de två andra företagen fokuserar på strategikonsulter.

Om du själv överväger att starta ett konsultbolag i IT-branschen, men du saknar finanser för att marknadsföra ditt företag och etablera dig på IT-konsultmarknaden, ska du gå in här, på Långuider. Där kan du nämligen läsa på om olika typer av lån, för att hitta en finansieringsform till ditt företag som passar just dig och din ekonomi. Med rätt finansiering har du grunden till ett konsultbolag som blir lika framgångsrikt som Xlent.

originmag